Borokról, nektek...

Induljunk hát...

2018. április 14. - Bbarbwine

Szóval, az úgy volt, hogy indítunk egy borokról szóló vlogot. De erről előző írásunkban már írtunk is pár szót. A borok világa érdekes világ. Barbara pedig ennek olyan ismerője, akinek nem csak munkája vagy kedvtelése, de szerelme is ez. A szerelméről az ember pedig általában magával ragadóan tud beszélni. Barbaránál is így van ez, igaz, egyelőre még főképp akkor, ha nincs kamera a környéken, de ez úgyis kialakul hamar. (Alighanem hamarabb, mint ahogy én megtanulok rendesen videót vágni...) Saját vlogot csinálni egyébként jó móka, többek között azért, mert az ember egyszerre találkozik egy egész csomó dologgal, amihez mind NEM ért. Ez önmagában is lelombozó INSPIRÁLÓ.

post1.png

Tehát a közös elképzelést tettek követték, elkezdtünk technikát összeszedni, meg kitalálni, mit, hogyan és hol is kéne bemutatni a borok világából. Jómagam foglalkoztam már italos videókkal, annyira nem volt új a dolog, igaz, itt most mindent magunk csinálunk, külső segítség nélkül. Mi operatőrködünk, mi vágunk, mi vagyunk a rendezők meg a szerkesztők is. Indítottunk Facebook és Instagram oldalt, meg Youtube csatornát, persze. És ezt a blogot is, ha már egyszer jómagam amúgy is folyton blogokba írok. 

A projekt egyelőre úgy néz ki, hogy Barbara adja a szaktudást meg az elbűvölést, jómagam (Attila) meg a technikát és az írásokat meg a szervezést. (Valójában persze én is elbűvölő vagyok, és Barbara is jól ír, de most ne bonyolítsuk a dolgot.) Tanulnivalónk van elég, egy baráti beszélgetés hangulatát videón visszaadni messze nem magától értetődő. De azt hiszem jó az anyag, jó a téma és mi is nagyon akarjuk ezt az egészet. 

barbbb1.png

Hogy miről fogunk videózni meg írni?

Borokról, naná. Bemutatunk számos általunk kedvelt, érdekes bort, járunk borkóstolókra, borhetekre, sőt, még pincészetekbe is ellátogatunk és igyekszünk mindezt olyan tartalmakba önteni, ami valóban képes kedvet csinálni ehhez a fantasztikus italhoz, és megmutatja, milyen csodákat rejthet. Mert a lényeg épp ez volna. Kedvet szeretnénk csinálni minél több követőnknek a borok felfedezéséhez, mintegy kitárni a borok világára nyíló ajtót. Érdekes lesz, biztosak vagyunk benne.

Neki is kezdünk, tartsatok velünk. Gyertek és kövessetek, meg iratkozzatok fel, meg osszatok meg, meg egyáltalán.

És persze szóljatok hozzánk, meg bátorítsatok, meg ajánljatok témákat. Ez utóbbi tényleg fontos volna, igazán jó lenne, ha ez a 'BarbWine project' amolyan közös dologgá válhatna, ahol nem csak nézők és olvasók lehettek, de aktívan segíthettek is a videók és a posztok alakításában. Írjátok meg mi érdekel titeket, ajánljátok a ti kedvelt boraitokat. Legyen ez egy közös project!

A bejegyzés trackback címe:

https://barbwine.blog.hu/api/trackback/id/tr913883888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.