Borokról, nektek...

Egy pohár jazz, pezsgővel...

2018. október 27. - Gyökösi

Facebook oldalunk követői mást sem láthattak hetek óta, minthogy készültünk a csütörtökön, immár negyedik alkalommal megrendezett Glass of Jazz rendezvényre. Merthogy most nem csak látogatóba mentünk oda, hanem résztvevői lettünk az eseménynek. Hogy hogyan és miért keveredtünk oda? Elmeséljük: Az…

Tovább

Kóstolnátok bort Gereben Zitával?

Az október 25-i, immáron negyedik Glass Of Jazz boros-jazzes rendezvény - ahol mi, a BarbWine blog is résztvevők leszünk - zenei részét Gereben Zita biztosítja. Az ő dalait hallgathatjuk a borok kóstolása közben/után. Zita nevével mostanában sűrűn találkozhatnak a jazzre, popra és a koncertekre…

Tovább

Kamocsay a Palackban

Egy kisebbfajta magyarázkodással kezdeném ezt a beszámolót. Facebook-os beharangozóban kollégáim azt írták, „Gyuri barátunk kényelmesen elmetrózott a Palack borbárba Kamocsay Ákos borkóstolójára”. Sajnos nem értesítettem a szerkesztőséget, hogy ma kivételesen Gyuri nem tömegközlekedést vett igénybe,…

Tovább

Borvacsora húsmentesen?

Az van, hogy mostanában több borvacsorára is hivatalosak voltunk/leszünk. Ezek között persze sokféle esemény van, méretben, stílusban is eltérőek. De egy olyan szempontból is két csoportra oszthatóak, hogy a menü összeállításánál gondolnak-e arra, hogy bizony manapság már egyáltalán nem különleges…

Tovább

Ízterápia

avagy adjuk meg a módját...

Az úgy kezdődött, hogy vacsorára invitáltak minket, méghozzá olyanra, ahol minden fogáshoz használnak szarvasgombát. Hogy egy boros blog hogyan kapcsolódik a szarvasgombához, arról már meséltünk, sőt, videót is forgattunk egy szarvasgombás reggeliről. A vacsorát az olasz Urbani Tartufi cég…

Tovább